Sunday, March 8, 2009

Selamat Menyambut Maulidur RasulSelamat menyambut Maulidur Rasul kepada semua muslimin dan muslimat tidak kira di mana anda berada. Marilah kita memanfaatkan sedikit masa kita dengan memperingati dan menyedekahkan selawat ke atas junjungan besar kita, Rasullullah - Nabi Muhammad s.a.w...

Semoga kebaikan yang Allah s.w.t kurniakan kepada Rasullullah akan menjadi pedoman dan panduan kepada kita agar menjadi hambaNYA yang soleh/solehah serta lebih cemerlang..InsyaAllah..


++ Live.Life.Cool ++

0 comments:

 

Popular Posts

Followers

About Me

My photo
Love Purple and Maroon. Meluah kata kadang tidak semudah yang difikirkan. Pabila berbicara, banyak hati yang perlu dijaga sehingga ada kalanya kita terpaksa mengabaikan perasaan sendiri. Terkadang bila ingin meluah, lidah kelu untuk melontar butir kata. Gembira, marah, merajuk, suka, duka semuanya dipendam. Keterbatasan emosi membuat kita kerap menyimpan rasa dalam hati. Lantas ruang kecil ini aku jadikan satu medium untuk aku meluah rasa dan idea. Bahkan aku harap agar setiap emosi yang mewarnai diri ini akan menjadikan hidup aku lebih bermakna untuk aku kenangi sebagai kisah klasik yang indah.

Sofie's Mind Copyright ©. Designed by Whitey Mommy